Wie en wat is KopiSusu Fotografie?

Wie en wat is KopiSusu Fotografie?KopiSusu bestaat uit twee personen, Marko & Susan. De naam is een samenvoeging van letters die ook in onze namen voorkomen en het is Indonesisch voor ‘koffie (kopi) met melk (susu)’, wat gelijk weer een link legt met Indonesie, een van onze favoriete reisbestemmingen. We fotograferen graag op locatie en maken daarom fotoreportages door heel Nederland.

Tijdens onze reizen in het buitenland is de liefde voor fotografie ontstaan. Elk van ons heeft zijn eigen kijk op fotograferen, maar de combinatie van foto’s tezamen is de kracht van KopiSusu Fotografie. We hebben in de loop der tijd ruime ervaring opgedaan in reisreportages, portretfotografie (waaronder zwangerschapsfoto’s en dieren), bedrijfsactiviteiten/evenementen en trouwfotoreportages.

Fotograferen is niet zomaar een hobby, het is onze passie. Fotografie betekent zien, waarnemen en ook gevoel, dit vinden wij goed aansluiten bij onze manier van fotograferen. We gaan voor dat éne moment, die éne foto. Met veel aandacht voor sfeer en details leggen we bijzondere momenten vast.

Laat ook jouw mooiste momenten op de gevoelige plaat vastleggen, zodat je er blijvend van kunt genieten.

~ door kopisusufotografie op 17/05/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: