Interessant opfrissertje

Afgelopen zondag zijn we naar de fotoworkshop van Michel Grollé geweest. Hoewel we allebei de nodige ervaring hebben op het gebied van fotograferen en voor een groot deel wel weten waar al die knopjes op onze fotocamera voor dienen, toch is zo’n opfriscursus wel degelijk zinvol. Ik gebruik zelf slechts een gedeelte van de functies op mijn camera, maar nu ik weet wat het nut is van het histogram (één van de krachtigste, maar ook relatief vaak onbegrepen functies van de camera) en kleurtemperatuur, ga ik dat zeker vaker gebruiken.

Kortom: het was een informatieve en leerzame middag.

~ door kopisusufotografie op 04/06/2012.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: