Kleurrijke Albert Cuyp markt

Voor het eerst sinds maanden weer een keer ‘actief’ op pad geweest met de camera. Samen met vriendin Jo (check ook een keer haar website! http://www.jojocc.nl/) een middag doorgebracht op de Albert Cuyp markt in Amsterdam. Markten zijn altijd leuk om rond te struinen en er valt genoeg te zien en te fotograferen.

Hieronder een drietal smaakvolle foto’s die ik bij de kraam van “Le Perron” heb gemaakt. De medewerkers reageerden zeer enthousiast en we mochten alles fotograferen, als we maar wel even een foto op hun facebookpagina zouden plaatsen! Dat heb ik natuurlijk gedaan!

????????

????????

????????

~ door kopisusufotografie op 17/04/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: