Get Together

Het KIT (Koninklijk Instituut voor de Tropen) wordt meestal geassocieerd met het Tropenmuseum in Amsterdam. Wat minder bekend is, is dat het KIT ook een erkend opleidingsinstituut is, dat samenwerkt met o.a. VU Amsterdam. De masteropleidingen en korte cursussen van het KIT stellen professionele gezondheids- en ontwikkelingswerkers in staat hun kennis en vaardigheden verder te ontwikkelen en vormen een platform voor deelnemers uit alle hoeken van de wereld.

Tijdens de opleiding organiseren we voor de studenten van de diverse cursussen een kennismakingsbijeenkomst, de zgn. ‘Get Together’. Tijdens deze bijeenkomst maken de studenten op een ontspannen manier kennis met elkaar en kunnen er ervaringen worden uitgewisseld. De ideale manier om een beetje te netwerken.

Onderstaande foto’s zijn gemaakt met mijn iPhone 4S.

IMG_0568_2

IMG_0563_2

IMG_0566_2

IMG_0558_2

Get Together @ KIT Amsterdam d.d. 24-04-2013

~ door kopisusufotografie op 25/04/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: