Brochures KIT Education

(foto gemaakt met iPhone)

(foto gemaakt met iPhone)

Een week geleden vroeg mijn collega Kim of ik haar kon helpen met het maken van beeldmateriaal voor de nieuwe opleidingsbrochures 2013/2014. Daar had ik natuurlijk wel oren naar, dus ging mijn camera weer eens mee naar het werk!

Er werden her en der studenten uit de gangen van het trainingscentrum geplukt en zij reageerden bijzonder enthousiast op ons verzoek om als model te poseren voor de nieuwe KIT-brochures. Al gauw hadden we meer mensen in het lokaal dan we hadden gepland! Er werd wat geschoven met tafels, stoelen en mensen: ‘wil jij hier gaan zitten?’ en ‘doe maar net alsof ik er niet ben’ en ‘doe maar alsof jullie samen met je medecursisten in een training zitten’. Onze ‘fotomodellen’ werkten super mee en eentje was zelfs zo enthousiast dat ze haar eigen camera uit haar tas haalde en mee begon te fotograferen!

Uiteindelijk hadden we meer dan genoeg foto’s en heeft mijn collega  nog keuzestress gehad om welke foto’s geschikt zouden zijn voor de brochure. Een stuk of 20 foto’s werden naar de vormgever gestuurd en ze heeft hem een keus laten maken. Tenslotte kijkt een vormgever toch weer anders naar beeldmateriaal dan dat wij dat doen.Vanmorgen kreeg ik van mijn collega de definitieve proefdruk van de brochures te zien en tot mijn eigen verbazing zijn voor vier brochures maar liefst drie foto’s van mijn hand gebruikt!

Stiekem ben ik hier toch wel een beetje trots op, want straks worden de brochures wereldwijd verstuurd naar diverse instanties, universiteiten en andere geinteresseerden. En voor het nieuwe cursusjaar zullen deze foto’s waarschijnlijk ook voor de website van KIT Education gebruikt gaan worden (voor meer info, zie: http://www.kit.nl/kit/kit-training).

Kortom: zo blijf ik lekker bezig met fotograferen en maak ik – net als de studenten bij KIT – een continu leerproces door!

~ door kopisusufotografie op 18/06/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: