Een blik in het fotoarchief: ‘Bolle Buikjes’ fotoshoot Roos 2008 (part 1)

Zwanger zijn, een heel bijzonder moment in je leven! Ik voelde me dan ook zeer vereerd dat vriendin Roos mij op een gegeven moment vroeg om haar – en haar bolle buik – op de foto vast te leggen. Het was niet alleen haar eerste zwangerschap, maar ook mijn eerste ‘bolle buiken’ fotoshoot en ik vond het dan ook best spannend. Aan de andere kant was het ook wel weer vertrouwd, omdat ik Roos al heel lang ken.

Het was eind september 2008. We gingen op een supermooie buitenlocatie fotograferen: Landgoed Beeckestijn in Velsen-Zuid. De weersomstandigheden waren perfect, het was zonnig en niet al te warm. Hoewel de buik van Roos nog niet op z’n volst was (ze moest nog ruim 9 weken), is het een portretserie geworden die aantoont hoe mooi je kunt zijn tijdens je zwangerschap!

Deze slideshow vereist JavaScript.

Mijn eerste ‘Bolle Buikjes’ fotoshoot was een feit en hierna volgden er nog meer…

~ door kopisusufotografie op 23/07/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: