Een blik in het fotoarchief: ‘Bolle Buikjes’ fotoshoot Roos & Helbrecht 2008 (part 2)

Een zwangerschap lijkt vaak heel lang te duren, want je kan niet wachten tot je dat kleine wondertje in je armen hebt! Maar feitelijk gezien duurt het niet zo lang. Helemaal de periode dat je bolle buik op z’n mooist is (ongeveer tussen de 35 en 37e week), is zomaar voorbij! Daarom is het wel zo leuk om dit mooie moment met een zwangerschapsfotoshoot voor altijd vast te leggen…

Toen vriendin Roos eind november 2008 ruim 37 weken zwanger was, en haar buik flink gegroeid, vroeg ze mij of ik nog een fotoshoot wilde doen en haar man Helbrecht wilde daar ook graag aan meewerken. Onderstaande foto’s heb ik bij Roos en Helbrecht thuis gemaakt in de babykamer. Ze hadden net behangen en de babymeubeltjes aan de kant geschoven om plaats te maken voor de ‘thuisfotostudio’. Behalve de a.s. ouders had nog niemand het kamertje met het zelf ontworpen babybehang gezien. Voor mij dus extra speciaal dat ik vast een blik mocht werpen in het toekomstige ‘babydomein’…

Onderstaand een selectie van deze fotoshoot.

Deze slideshow vereist JavaScript.

~ door kopisusufotografie op 23/07/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: