Reisfotografie: Bali

Met de tropische temperaturen van afgelopen week, wordt het verlangen naar onze favoriete reisbestemming alleen maar groter. Gelukkig staat er eind oktober weer een reisje naar Bali in het vooruitzicht. Dat wordt weer geheugenkaartjes volschieten op dit fotogenieke Indonesische eiland!

Hieronder een van mijn favoriete foto’s die ik tijdens onze laatste Bali-reis heb gemaakt van een Legong danseres. Er zijn verschillende soorten Balinese dansen en alle dansen vertellen een ander verhaal. De Legong is een van de belangrijkste Balinese dansen en wordt door jonge meisjes uitgevoerd. De dans bestaat uit sierlijke hoofd-, oog-, hand- en vingerbewegingen. De kunst van deze Balinese dans is de volmaakte lichaamsbeheersing, in evenwicht met dynamische gelaatsuitdrukkingen en ingehouden sierlijke bewegingen van de vingers en polsen. Een genot om naar te kijken en… te fotograferen!

DSC01578_gecomprimeerd1.jpg

~ door kopisusufotografie op 25/07/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: