Hot Water: a musical statement of happiness and one hell of a jam!

Tijdens het Roots Open Air Festival heb ik vorige maand foto’s gemaakt van de Zuid-Afrikaanse band “Hot Water”.

Deze slideshow vereist JavaScript.

Donovan Copley is de frontman en oprichter van de band en je kunt de muziek van Hot Water het best omschrijven als een mix van authentieke Zuid-Afrikaanse muziek in combinatie met folk, blues en indie-pop rock. Het doet mij zelf een beetje denken aan “Graceland” van Paul Simon (ook een geweldig album!) en de rustiger ballads een beetje aan de ‘guitar-campfire-on-the-beach-sound’ van Jack Johnson.  De band gebruikt traditionele Zuid-Afrikaanse instrumenten en je kunt echt niet stil blijven staan bij de opzwepende ritmes!

Detail: Donovan speelt zelf op een te gekke gitaar die gemaakt is van een olieblik, een Afri-can guitar!!!

????????

Ik heb de band via hun Facebook pagina een berichtje gestuurd dat ik tijdens het Roots Festival foto’s had gemaakt en dat ik deze graag ter beschikking wilde stellen. Nooit verwacht een bericht terug te krijgen, maar ineens was daar een heel enthousiaste reactie van Donovan Copley himself… Op zijn verzoek heb ik hem een aantal foto’s gemaild. Hieronder de leuke reactie die ik daarop van Donovan kreeg. 🙂

????????

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.wordpress.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.wordpress.com.

~ door kopisusufotografie op 10/08/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: