Reisfotografie: Bali sunset

Het aftellen is voor ons begonnen… binnenkort vertrekken we weer richting Bali. Dit wordt de 9e keer dat we het eiland bezoeken, maar we zijn er nog niet uitgekeken en ontdekken tijdens elk bezoek steeds weer nieuwe kanten van het eiland. Ondanks het massatoerisme en het enorme afvalprobleem is Bali heel erg fotogeniek en kan het op bepaalde plekken nog heel puur zijn. Dat belooft weer een grote hoeveelheid kleurrijke foto’s op te leveren!

Wij kijken nu al uit naar onze eerste avond op Bali.  Aan de westkant van het eiland kun je genieten van prachtige zonsondergangen, die ons nooit vervelen. Zeker niet op ons favoriete plekje bij Pantai Tuban met een koude Bintang en juice nanas!

SONY DSC

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.wordpress.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.wordpress.com.

~ door kopisusufotografie op 01/09/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: