Happy faces at Closing Ceremony / Blije gezichten bij diploma-uitreiking KIT

I had the nice opportunity to take photos from a happy group of students during the graduation/closing ceremony of the International Course in Health Development/Master in Public Health (MPH/ICHD) and Master in International Health (MIH) at the Royal Tropical Institute in Amsterdam. Congratulations to all of our students!!!

Ik voelde me zeer vereerd toen ik werd gevraagd om foto’s te nemen van een blije groep studenten tijdens de diploma-uitreiking van de International Course in Health Development/Master in Public Health (MPH/ICHD) en Master in International Health (MIH) bij het Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam. Alle studenten: van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie diploma!!!

DSC00552_C_gecomprimeerd

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.wordpress.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.wordpress.com.

~ door kopisusufotografie op 06/09/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: