Oog voor details (2)

Als je als fotograaf aan het werk bent op een bruiloft dan probeer je aan alles te denken, want er gebeurt erg veel op zo’n trouwdag en je wilt eigenlijk alle belangrijke dingen vastleggen. Je moet dan ook zeker op de details letten, zoals bijvoorbeeld de vele knoopjes op de prachtige jurk van de bruid, maar vergeet ook zeker het strakke pak van de bruidegom niet.

Een ander detail waar we op letten zijn de schoenen van de bruid. Ze gaan vaak verborgen onder de trouwjurk, maar toch zijn ze enorm belangrijk! Tijdens het ‘get ready’-moment van de bruid kun je daar even een mooi plaatje van maken.

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.wordpress.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.wordpress.com.

~ door kopisusufotografie op 18/10/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: