Work in progress

Na een heerlijke relaxvakantie op het fotogenieke Bali zijn we volledig uitgerust weer thuisgekomen. De batterijen zijn letterlijk en figuurlijk opgeladen en we zijn weer klaar voor nieuwe fotoklussen. Vorig weekend hebben we een ‘Bolle Buiken’ fotoshoot in Vleuten gedaan, verder gefotografeerd tijdens een diploma-uitreiking bij het KIT Amsterdam en feestfoto’s gemaakt tijdens het IKEA personeelskerstfeest in Haarlem. Kortom: lekker bezig!

Meer beeldmateriaal volgt…

DSC02291_A_def_gecomprimeerd

~ door kopisusufotografie op 17/12/2013.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: