Een blijvende herinnering in albumvorm

Naast een fotoreportage kunnen wij ook complete fotoalbums samenstellen en laten afdrukken.

Het bewerken van de foto’s beperken we tot een mix van kleur/zwart-wit en uitsnede. We houden niet zo van ‘overbewerkte’ foto’s en zijn meer van de ‘natuurlijke’ fotografie zonder al te veel Photoshop elementen. Maar… dat is een kwestie van persoonlijk smaak.

Wanneer je een fotoalbum door ons wilt laten maken, bespreken we samen welke foto’s in het album moeten komen en in wat voor stijl je het boek wilt (strak, minimalistisch of juist speels en kleurrijk). Maar volledig de vrije hand krijgen is voor ons de mooiste beloning van onze foto-opdracht.

Nadat we het album digitaal hebben opgemaakt, ontvang je een digitale proef (PDF) ter goedkeuring. Daarna wordt het fotoalbum afgedrukt. Wij maken gebruik van de fotoalbumsoftware van Albelli, omdat we goede ervaring hebben met hun drukwerk en er vele mogelijkheden zijn.

Prijzen op aanvraag en geheel afhankelijk van wat voor fotoalbum je wilt.

We zijn goed bekend met de Albelli fotoalbumsoftware omdat we daar al jaren onze reisfotoalbums mee maken en laten afdrukken. Hierdoor hebben we voldoende praktijkervaring en voorbeeldalbums, die we ter inspiratie kunnen laten zien. Hieronder een voorbeeld van een trouwfotoalbum, die we hebben gemaakt. Klik op de foto’s voor een groter formaat.

(met dank aan David & Ramona, waarvoor we deze trouwfotoreportage en fotoalbum hebben gemaakt en dit beeldmateriaal mogen gebruiken.)


20140225-205002.jpg

20140225-205055.jpg

20140225-205115.jpg

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.wordpress.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.wordpress.com.

~ door kopisusufotografie op 25/02/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: