Fotoshoot met een ‘gouden’ randje

Dat 50 jaar een halve eeuw is, dat is een open deur. Maar wist je dat als je 50 jaar getrouwd bent, je maar liefst 18.262 dagen samen hebt doorgebracht? Dat is een fantastische prestatie en hij wordt niet voor niets het “gouden huwelijk” genoemd. Helemaal als je je realiseert dat ongeveer 4 op de 10 stellen uit elkaar gaat binnen 10 jaar, kun je nog trotser zijn op zo’n lange periode samen. (bron: http://getrouwd.net/50-jaar-getrouwd/)

Ben & Leni vieren op 17 april a.s. hun 50-jarig huwelijksjubileum. Ter voorbereiding op de feestelijke dag, hebben we vandaag een fotoshoot met ze gedaan. De foto’s zullen o.a. gebruikt gaan worden voor de kaart, die ze als uitnodiging voor hun jubileumfeest willen versturen.

Het was een prachtige lentedag en hoewel we vanmorgen vroeg op pad gingen, was de zon voor het goede net even te fel. Gelukkig heeft Landgoed Beeckestijn genoeg schaduwrijke en gunstige gelegen plekjes waar we een paar mooie foto’s hebben kunnen maken.

Staat het aanstaande ‘gouden’ bruidspaar er niet stralend op? 🙂

DSC_3925_D_comp

DSC00337_E

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.wordpress.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.wordpress.com.

~ door kopisusufotografie op 09/03/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: