Trouwfotoshoot: de bruidegom en zijn voorbereiding

20140225-205002.jpgAfgelopen weekend kregen wij de vraag van een bruidegom to-be: “Wat moet ik me als man nou voorstellen van foto’s bij de voorbereiding, zeg maar het ‘aankleden’ en gereedmaken voor de grote dag?”. Bij de bruid kun je bv. close-ups tijdens het visagiegedeelte nemen: opmaken van de ogen, stiften van de lippen, lakken van de nagels, aantrekken van de trouwjurk, etc. Daar had hij wel een beeld bij, maar bij de bruidegom???

Omdat KopiSusu Fotografie tijdens een trouwfotoreportage altijd met 2 fotografen aan het werk zijn, kunnen we ons opsplitsen: een fotograaf bij de bruid en de ander bij de bruidegom.

Hoogstwaarschijnlijk is er geen visagiste bij de bruidegom aanwezig, maar je kunt dan denken aan foto’s van een goedkeurende blik in de spiegel tijdens het scheren, het strikken van een mooie stropdas, of details van gepoetste schoenen, een corsage dat prachtig aansluit bij het bruidsboeket dat de bruidegom straks aan zijn aanstaande vrouw gaat overhandigen, etc.

Wat wij tijdens een van onze vorige bruiloften leuk vonden, was een stoer portret van vader en zoon, beide in een mooi pak! Of het – beetje emotionele – moment toen de moeder van de bruidegom de stropdas van haar zoon recht deed en tranen van trots en blijdschap in haar ogen had staan. Dat soort foto’s…

20140225-205010.jpg

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

~ door kopisusufotografie op 14/05/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: