Reisfotoarchief: Egypte

Voor de verandering nemen we een keer een duik in ons reisfotoarchief.  Deze serie reisfotografie toont foto’s die we genomen hebben tijdens onze rondreis door Egypte in 2003. Het was een rondreis van het hectische Cairo naar de serene rust en puurheid van de Westelijke Oases en de indrukwekkende Zwarte en Witte Woestijn, door het groene en vruchtbare Nijldal naar het indrukwekkende tempelcomplex Abu Simbel en het Nassermeer in het uiterste zuiden, via Aswan en Luxor, met zijn fascinerende tempelcomplexen en het ‘rijk der doden’ op de Westbank, een kort uitstapje naar de Rode Zee en vandaar de oversteek naar de Sinai met de legendarische Djebel Musa, de Mozesberg. Een gevarieerde reis, waarin we alle prachtige facetten van Egypte hebben gezien. Egypte is een fotogeniek land, niet alleen vanwege de cultuur en natuur, maar vooral vanwege de mensen.

 

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

 

~ door kopisusufotografie op 21/05/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: