Fashion with passion: opening winkel BB-Style

Vrijdag 30 mei jl. ging voor Angelique een lang gekoesterde droom in vervulling: de opening van haar eigen winkel “BB-Style Maatje Meer Mode”. Een spannend moment, zeker in deze tijd.

Angelique richt zich met haar winkel op de doelgroep ‘dames met een maatje meer’. De collectie bevat hippe, vlotte en aparte mode van maat 42 t/m 56. Haar winkel is te vinden in het miniwinkelcentrum op de eerste etage van Marktplein 52 in IJmuiden. Hoewel de winkel niet al te groot is, is de ruimte compleet ingericht met een ruime paskamer, een tafel met comfortabele stoelen (voor als je even moet wachten) en ruim tien meter aan kledingrekken. In het pand aan het Marktplein zijn meerdere winkelunits gevestigd en het geheel geeft een open en sfeervolle indruk. Angelique hoopt dat het ontbreken van deuren tussen de winkels drempelverlagend werkt en dat veel dames BB-Style zullen weten te vinden.

Twee weken voor de opening heb ik een fashionshoot gedaan met twee fantastische modellen, Sandra & Kaatje, die gestyled waren door Angelique met kledingstukken uit haar zomercollectie. Het was gelijk een hit op haar Facebookpagina en er kwamen zoveel enthousiaste en leuke reacties, dat het bijna niet anders kan dan dat “BB-Style Maatje Meer Mode” een succes wordt!

Angelique, heel veel succes en plezier met BB-Style!!!

 

Foto’s opening winkel BB-Style d.d. 30-05-2014

DSC02513_A_def_comp

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

????????

Foto’s Fashionshoot BB-Style d.d. 09-05-2014

 

Deze slideshow vereist JavaScript.

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

 

~ door kopisusufotografie op 01/06/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: