Bruidsfotografie: Tiffani & Steven 07-07-2014

Voor mij begon deze zonnige maandag bij Tiffani en Anna, de vriendin van de bruid, terwijl Marko bij Steven en de kinderen ging fotograferen. Even na 11.00 uur kwam Steven zijn bruid ophalen, onder toeziend oog van zijn ouders Piet & Jolanta en de superschattige zoontjes van het bruidspaar: Anthony en Andrew. Natuurlijk mochten die ook mee tijdens de fotoreportage.

We gingen foto’s maken op het prachtige landgoed Beeckestijn, Velsen-Zuid. Vader Piet was erg onder de indruk (“wat een mooie plek, zeg!”). Bij Beeckestijn ontmoetten we Tiffani’s zus Ricke en haar man George, die een oogje in het zeil kwamen houden op de kinderen. En wat was het leuk om lekker pret te maken met de kleine boefjes (visjes in de vijver en bellenblaas doen het altijd goed bij kinderen)! Tussendoor maakten we natuurlijk ook nog een serie foto’s van het stralende bruidspaar samen.

Toen was het tijd om naar het stadhuis van Haarlem te gaan, waar om 14.30 uur het burgerlijk huwelijk zou worden voltrokken. Een korte huwelijksvoltrekking (later zou in de kerk een uitgebreide ceremonie plaatsvinden) met een overtuigend “JAAAA!!!” van Steven en een wat bescheidener “Ja” van Tiffani. Na het jawoord en de bevestiging van de ambtenaar was het bruidspaar wettelijk getrouwd! Daarna volgde het tekenen van de trouwakte. Eerst het bruidspaar, vervolgens de getuigen (voor Steven zijn vader Piet en diens vrouw Jolanta en voor Tiffani haar oom en tante, die speciaal voor het huwelijk uit Amerika waren overgevlogen) en tot slot de ambtenaar. Via een zijdeur werden we vervolgens de zaal uit geloodst, want het volgende bruidspaar stond al klaar…

Na de groepsfoto in de binnentuin van het stadhuis moesten we nog flink doorrijden om op tijd bij de Ontmoetingskerk in Schalkwijk te zijn. Gelukkig zat het verkeer mee en waren we ruim op tijd. De huwelijksdienst was luchtig en liefdevol met prachtige muziek, live gespeeld op viool en piano. De bruid moest heel even een traantje wegpinken, zeker bij de afsluiting van de dienst toen het romantische “All Of Me” van John Legend voor het bruidspaar werd gezongen.

“Cause all of me loves all of you, Love your curves and all your edges, All your perfect imperfections, Give your all to me, I’ll give my all to you, You’re my end and my beginning, Even when I lose I’m winning…”

John Legend

De dag werd afgesloten met een diner bij Japans restaurant “Sumo” in het centrum van Haarlem. De bruid ging zich thuis nog snel even omkleden, terwijl familie en vrienden zich in het restaurant verzamelden. De rest van de avond stond in het teken van lekker eten, kletsen, lachen, proeven en genieten. Wat een fijne sfeer! Op nadrukkelijk verzoek van het bruidspaar aten de fotografen ook een hapje mee, maar werden er tussendoor nog wel wat foto’s gemaakt. Tot slot was daar de bruidstaart: gelukkig hadden de meeste gasten daarvoor nog een gaatje overgehouden!!! 😉

Het was een mooie, zonnige trouwdag (wat hebben we het getroffen met het weer!), met een hoop gelach en een traantje. Heel veel geluk Tiffani & Steven, en natuurlijk ook Anthony en Andrew! Jullie zijn een prachtig stralend gezinnetje, dank je wel dat we jullie trouwdag op beeld mochten vastleggen!

 

Hieronder een eerste impressie (‘tipje van de sluier’) van de trouwdag van Tiffani & Steven:

dsc03477_a_def_comp.jpg

Deze slideshow vereist JavaScript.

dsc04182_a_def_comp.jpg

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

~ door kopisusufotografie op 09/07/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: