Herkansing / In the rebound

Soms kan het zo zijn dat jij, als fotograaf, wel tevreden bent over een afbeelding, maar de geportretteerde niet. Omdat de klant koning is (in dit geval ‘koningin’), maken we de foto dus gewoon over. Dit keer waren de omstandigheden iets lastiger: hard zonlicht en veel schaduw. Uiteindelijk toch een foto kunnen maken waar beide partijen tevreden over zijn…

Sometimes it can happen that you, as a photographer, are satisfied with the image, but the person portrayed not. Because the client is king (in this case ‘queen’), we go in the rebound with the photo. This time the conditions were a bit more difficult: to much sunlight and a lot of shadow. Finally I took this photo and both parties were satisfied…

DSC06013_B_def_comp

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

~ door kopisusufotografie op 22/09/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: