Goud voor het KIT – 50 jarig jubileum ICHD / Gold for KIT – 50th anniversary ICHD

4th of September 2014

Een impressie van de feestelijke afsluiting en diploma-uitreiking van de Master in International Health (MIH) en tevens het 50-jarig jubileum van de Master of Public Health/International Course in Health Development (MPH/ICHD).

De diploma-uitreiking werd ingeleid met een mini-symposium met een aantal gastsprekers en de directie van KIT verraste alle Education-medewerkers met een mooie bos bloemen. Daarna werden de diploma’s overhandigd aan de blije studenten en tot slot de traditionele groepsfoto op de trap bij de hoofdingang van het instituut. Na het officiële gedeelte was het tijd voor feest!!!

====

An impression of the festive closing and graduation ceremony of the Master in International Health (MIH) and also the 50th anniversary of the Master of Public Healht/International Course in Health Development (MPH/ICHD).

Prior to the graduation ceremony there was a mini symposium with some guest speakers and KIT management surprised the full Education staff with a nice bouquet of flowers. After that there was a graduation ceremony with happy students and finally the traditional group picture on the stairs at the main entrance of the institute. After the official part it was time to party!!!

IMG_4293

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

~ door kopisusufotografie op 24/09/2014.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: