Trouwreportage Annemarie & Gerjan 15-08-2014

Na een korte ‘radiostilte’ op deze fotoblog, willen we de draad in dit nieuwe jaar weer oppakken met een verslag en paar mooie foto’s uit de trouwfotoreportage die we een paar maanden geleden voor Annemarie en Gerjan hebben gemaakt. Verder zullen we proberen regelmatig beeldmateriaal van onze ‘fotoprojectjes’ op deze blog zetten. Je kunt ons ook volgen op onze Facebook-pagina: http://facebook.com/kopisusufotografie.

Trouwreportage Annemarie & Gerjan 15-08-14 in Eibergen/Rekken

De trouwdag van Annemarie en Gerjan begon zonnig in Rekken. Toen de bruid en bruidegom in vol ornaat klaar stonden en de complimenten van de ouders van de bruidegom in ontvangst genomen waren, gingen we snel op pad naar de locatie waar we de trouwfotoshoot zouden gaan doen: het Muldershuis, gelegen op een unieke locatie in het buitengebied van Eibergen.

Het Muldershuis is een van oorsprong Saksische boerderij uit 1753. Het staat naast de Mallumse Molen, een heel romantisch plekje met een houten waterrad, die nog steeds elke zaterdag in bedrijf is. Achter het Oude Sluisje ligt een mooi bosrijk stukje en de rivier de Berkel, waar we foto’s gingen maken met het bruidspaar.

DSC04765_C

DSC_5401_A

DSC04700_B

DSC04787_B

We waren erg blij met onze ‘assistent’ Peter, een hele goede vriend van de bruid, die op de juiste momenten voor de nodige lach zorgde en tevens de bruid een ‘Assepoester’-momentje bezorgde door te helpen met het uittrekken van haar regenlaarzen en haar de zilveren ‘muiltjes’ aanschoof. De bruidegom stond het van een afstandje geamuseerd te bekijken… 😉

We hadden anderhalf uur de tijd voor de trouwfotoshoot, maar time flies when you’re having fun, dus vlug terug naar het huisje in Rekken voordat de gasten bij het Muldershuis zouden arriveren en een glimp van het bruidspaar zouden opvangen. Annemarie wilde haar rode trouwjurk graag nog even geheim houden, zodat het een beetje een verrassing zou zijn als zij later voor de trouwceremonie zouden arriveren.

Onderweg nog even een korte stop bij de lokale tennisvereniging, waar we op het gravel nog even een hilarisch fotomomentje hadden. Voor het bruidspaar was de tennisbaan een bijzondere plek, ze hadden elkaar tijdens een tennisclinic in Italië leren kennen en tennisten al een tijdje samen als succesvol  team in het ‘gemengd-dubbel’. Bruidegom Gerjan keek zijn aanstaande vrouw eens diep in de ogen, waarop Annemarie lachend riep: “Je trekt je fanatieke tennishoofd! Als je dat straks maar niet bij het ja-woord doet!”.

SONY DSC

Toen het bruidspaar ’s middags, begeleid onder de akoestische klanken van folkbandje “Wolves dressed as sheep”, bij het Muldershuis arriveerde, werden ze door meer dan 100 gasten, familie en vrienden, ontvangen met bellenblaas en applaus. De lucht was vol kleurrijke zeepbellen, die een sprookjesachtig effect gaven. Een bijzonder moment voor het bruidspaar, die als eerste het Mulderhuis betraden. En de band bleef onvermoeibaar het aanstekelijke nummer ‘The blindest man you know’ doorspelen, tot alle gasten binnen waren…

DSC04882_B

DSC04881_A

Ze zouden eigenlijk buiten onder de kastanjeboom trouwen, maar de weergoden gooiden een beetje roet in het eten. Of beter gezegd: de weergoden gooiden er een pittig regenbuitje tegenaan en dus was het bruidspaar genoodzaakt de trouwceremonie naar binnen te verplaatsen. Gelukkig was daar al rekening mee gehouden. De “Opkamer” van Het Muldershuis wordt wel vaker gebruikt als trouwlocatie, maar wij moesten als fotografen wel even omschakelen van buiten- naar binnenfotografie. Dat betekende namelijk dat we moesten gaan flitsen, iets wat we liever niet doen, maar hier toch echt noodzakelijk was.

SONY DSC

Het was een mooie, persoonlijke trouwceremonie, waarbij de tante van Annemarie een belangrijke rol had. Na de ceremonie werd de bruidstaart aangesneden. Gedurende de middag hebben we tussen de bruiloftsgasten rondgelopen en op de foto gezet, de prachtige emoties tijdens de persoonlijke speeches vastgelegd en gezellig (tussen de buien door) met het bruidspaar en de familie een boottochtje gemaakt met een traditionele ‘zomp’.

’s Avonds werd het feest geopend met een, eh… ‘traditionele’ happy hardcore stoelendans! Lachen, gieren, brullen, maar gelukkig vielen er geen slachtoffers. Er werd tot in de late uurtjes gefeest, gedanst, gehakt en geheadbangd.

Lieve Annemarie & Gerjan, bedankt dat we voor jullie deze bijzondere dag mochten vastleggen. Het was een trouwfeest die we niet snel zullen vergeten (een typisch gevalletje van: “gelukkig hebben we de foto’s nog!”).

DSC_5825_C

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

~ door kopisusufotografie op 27/01/2015.

Eén reactie to “Trouwreportage Annemarie & Gerjan 15-08-2014”

  1. Complimenten voor deze bijzonder fraaie reportage!
    Gijs

    Geliked door 1 persoon

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: