Portret voor een goed doel!

DSC07659_A_def1Vorige maand hebben wij voor het goede doel (de online veiling voor de Egyptische dierenopvang “House of Fluff”) onze fotodiensten aangeboden in de vorm van een portretfoto op locatie naar keuze. Saskia heeft toen op ons veilingitem geboden, want ze wilde graag een portretfoto. Afgelopen zaterdag, 14 februari, hadden we met Saskia afgesproken voor een fotoshoot in het centrum van Den Haag. Op locatie fotograferen is altijd spannend: waar ga je heen, hoe is het weer, wat kom je tegen, waar kun je iemand het beste laten staan of zitten en hoe valt het licht?

Saskia had ons van tevoren laten weten dat ze graag haar portretfoto wil gaan gebruiken voor o.a. haar LinkedIn profiel. Haar wens was duidelijk: een zakelijke portretfoto, waar ze natuurlijk op zou staan. Met een portretfoto maak je vaak een eerste indruk en dan wil je graag dat het een goede is. Wij vinden wel dat mensen zichzelf moeten zijn en fotograferen ook op die manier: zo ongedwongen en ontspannen mogelijk. Om de foto’s wat afwisselender te maken, had Saskia zelf al bedacht om deze met jas aan/uit te doen, met sjaal en binnen zonder sjaal. Leuk als je model meedenkt! We hebben op diverse locaties in het centrum van Den Haag gefotografeerd: bij de kantoortorens van het Ministerie van Justitie, rondom het Muzenplein en in het stadhuis.

Een fotoshoot in een mooi natuurgebied levert weer heel iets anders op dan deze portretserie met de strakke architectuur in het centrum van Den Haag. Krijg jij ook zin in een fotoshoot bij het zien van deze foto’s? Wil je zelf ook zo’n profielfoto? Dat kan! Bel of mail ons voor een afspraak en wij maken portretfoto’s van jou, zoals jij bent en zoals jij over wilt komen. Daar kiezen we dan samen met jou een passende locatie bij!

Deze slideshow vereist JavaScript.

House of Fluff
Deze foto-opdracht is uitgevoerd in het kader van het goede doelenproject “House of Fluff”, een honden- en kattenopvang in Dahab, Egypte. Mocht je ook een bijdrage willen geven, check dan even de info hieronder. Een paar euro maakt al een groot verschil en alle kleine beetjes helpen!

House of Fluff in Dahab, Egypte, is kleine, privé beheerde, dierenopvang voor Egyptische zwerfkatten en -honden. Initiatiefnemer van dit dierenbeschermingsproject is Iris Meijer. House of Fluff herbergt op dit moment 7 honden en 21 katten en aantal straatkatten wordt ook bijgevoerd. Ze ondersteunen ook TNR projecten (*) in Dahab e.o.
Je kunt een financiële bijdrage overmaken op ING-rekening NL96INGB0006922249, t.n.v. I.C. Meijer, of via PayPal naar e-mail ‘energiesofegypt@gmail.com’, graag onder vermelding van ‘bijdrage House of Fluff’. Als je PayPal gebruikt, dan graag kiezen voor geld naar familie of vrienden sturen, dan gaan er geen extra kosten van af. Dank je wel!

(* TNR = Trap Neuter Return = vangen, castreren/steriliseren en weer uitzetten van zwerfhonden/katten))

=====

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

~ door kopisusufotografie op 21/02/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: