“Radiant Rainbow Originals”

Spirituele fotoshoot voor “Radiant Rainbow Originals by Iris” in Woubrugge

Vorig jaar, januari 2014, waren we op vakantie in Dahab (Sinaï, Egypte). Via-via hadden we gehoord over “House of Fluff”, een kleine, privé beheerde, dierenopvang voor Egyptische zwerfkatten en -honden. Toen we tijdens ons verblijf in Dahab een bezoek brachten aan “House of Fluff” maakten we kennis met initiatiefnemer van dit dierenbeschermingsproject: Iris Meijer. Naast haar liefdadigheidswerk voor “House of Fluff” (als je het snel genoeg uitspreekt, klinkt het als “house of love” en dat klopt helemaal!) en het verzorgen van de beestjes, houdt Iris zich ook bezig met het ontwerpen van sieraden.

Iris ontwerpt en maakt zelf haar eigen mooie en unieke sieraden, die ze “Radiant Rainbow Originals by Iris” noemt. De mooie creaties van kristalstenen zijn unieke sieraden, een lust voor het oog, ze verheffen de geest, genezen lichaam, hart en ziel. En alle opbrengsten komen ten goede van “House of Fluff”.

Iris woont en werkt in Luxor, en ze haalt de stenen waar ze mee werkt uit Egypte, wat de Egyptische invloed in haar werk verklaart. De kristalstenen helpen het genezingsproces te versterken en geven liefde en positieve energie aan de eigenaar. Ik heb mijn eigen sieraden van “Radiant Rainbow Originals” en ik ben ervan overtuigd dat ze mijn blije gevoelens positief beïnvloeden. Ik ben gek op het hamsasymbool (hand van Fatima), gecombineerd met stenen die me beschermen tegen het boze oog en me energie en een positief gevoel geven.

Iris gebruikt luxe materialen voor haar sieraden, zoals échte zoetwaterparels en bijzondere kristallen en edelstenen zoals turkoois, tijgeroog, rozenkwarts, jade en opaal.

Elke sieraad is een uniek stuk dat alleen voor jou is. Wil je meer zien van Iris’ mooie sieraden, volg dan de link hieronder om haar huidige collectie te bekijken of de sieraden die ze speciaal, in opdracht, heeft gemaakt voor haar klanten: http://www.facebook.com/pages/Radiant-Rainbow-Originals-By-Iris/

DSC09530_def1

Spiritual photo shoot for “Radiant Rainbow Originals by Iris” in Woubrugge, The Netherlands

Last year, January 2014, we were on holiday in Dahab (Sinai, Egypte). We had heard about the “House of Fluff”, a small private shelter with cats and dogs rescued from all over Egypt. During our stay in Dahab we visited “House of Fluff” and we met the initiator of this animal rescue project: Iris Meijer. Next to her charity work for “House of Fluff” (if you pronounce it quickly, it sounds as “house of love” and that’s so completely right!) and taking care of the animals, Iris also creates jewelry.

Iris has created her own beautiful and unique jewelry line, which she calls “Radiant Rainbow Originals by Iris”. These beautiful crystal creations are unique jewelry, each piece to please the eye, uplift the spirit, heal body, heart, mind and soul. All in support of the “House of Fluff”.

Iris lives and works in Luxor, and finds her source of stones from Egypt, which explains the Egyptian influence in her work. The crystal stones will help to invigorate heal and bring love and positive energy to the owner. I have my own pieces of jewelry from the “Radiant Rainbow Originals” and I’m sure that they give  me an even more positive and happy feeling. I love the hamsa symbol (hand of Fatima), combined with crystals to protect me from the evil eye and it gives me energy and positive feeling.

Iris makes use of luxurious materials for her jewelry, like genuine freshwater pearls and special crystals and gems such as turquoise, tiger eye, rose quartz, jade and opal.

Each piece of jewelry is an original that will belong only to you. To see more of Iris’ beautiful jewelry follow the link below to see her current collection or commissioned pieces tailored to the specific requirements of her clients:  http://www.facebook.com/pages/Radiant-Rainbow-Originals-By-Iris/


=====

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciele doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

~ door kopisusufotografie op 22/06/2015.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: