Kids Fotoshoot Sam & Bo @ Zee van Staal

Vorige week zondag toch zo’n leuke en relaxte fotoshoot gedaan! Vriendin Roos had me gevraagd om een kids fotoshoot voor haar te doen. Natuurlijk was ik meteen enthousiast om dit te gaan doen (weer eens wat anders dan bruidsparen en studenten!) 😉 Ik heb me van tevoren wel een beetje voorbereid en op internet ideeën opgedaan voor het fotograferen van kinderen.

Het fotograferen van kinderen vergt een iets andere aanpak dan het maken van portretfoto’s met volwassenen. Je benadert kinderen toch op een andere manier. En zij jou… Sommige kinderen zien een fotograaf meteen als een nieuw leuk vriendje, maar meestal hebben kinderen even de tijd nodig om te wennen aan de vreemde persoon met die grote camera! Gelukkig was het ijs snel gebroken en vonden Sam en Bo het erg leuk om voor mij te poseren. De locatie werkte daar ook aan mee. Het industriële beeldenpark “Zee van Staal” in Wijk aan Zee vormde een super achtergronddecor voor de fotoshoot door de combinatie van natuur en industrie. En de kinderen konden ‘tussen de bedrijven door’ even lekker rondrennen tussen de duinen, waardoor het een ongedwongen fotoshoot werd.

De kids waren erg vrolijk en daardoor werden de energieke en spontane foto’s makkelijk geschoten. Mama Linda en vriendin Roos waren goede assistenten, zodat ik alleen maar een paar kleine aanwijzingen hoefde te geven en ik me volledig kon richten op belichting en scherpstelling. Dat is fijn fotograferen!

Lieve Roos, dank voor je vertrouwen in mijn fotowerk en Linda, Sam & Bo bedankt voor jullie enthousiasme en vrolijke lach!

Fotocollage_Kids Fotoshoot Sam & Bo

DSC02308_C

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

 

~ door kopisusufotografie op 26/03/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: