Foto’s, daar word je blij van!

Mensen fotograferen… Of het nou baby’s, kinderen, pubers of oudere mensen zijn. Of ze nou zwanger zijn of gaan trouwen. Met of zonder huisdier. Op het strand, thuis, in eigen tuin of in een mooi bos, in het park, in de stad of op het werk. Mensen worden gewoon blij van mooie foto’s! En daar worden wij weer blij van.

Het is een uitdaging om mensen als zichzelf op de foto te zetten, gewoon zoals ze zijn. En natuurlijk is het daarnaast erg leuk om mooie, bijzondere en verrassende foto’s te maken.

Wij houden van spontane fotografie, geen ‘gemaakte situaties’ zoals in een studio met zwarte en witte achtergronden, maar gewoon lekker buiten: natuurlijk en ongedwongen! Dat is ook de reden waarom wij geen fotostudio hebben.

Regelmatig hebben we na een fotoshoot te horen gekregen dat onze ‘modellen’ zich zo op hun gemak voelden, omdat het allemaal zo relaxt was zonder dat ze het gevoel hadden te ‘moeten poseren’. Een mooier compliment kun je als fotograaf niet krijgen!

De foto’s op deze blog mogen voor niet-commerciële doeleinden worden gebruikt onder vermelding van: kopisusufotografie.com.

The photos on this blog may be used for non-commercial purposes quoting: kopisusufotografie.com.

~ door kopisusufotografie op 12/06/2016.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

 
%d bloggers liken dit: